Monday, January 9, 2012

08012012

hye bloggers . ouh dah tak tau nak buat entry macam mane . tak tau nak start macam mane . tak tau nak hupdate macam mane . tuh lah , dah lame tak layan blog ni . nak kate dairy tak jugak sebab tak tulis hari-hari . kadang-kadang je . sebab internet disini tak macam kat rumah , kat sini just pakai berukband je . so memang susah nak update , guna internet pun untuk buat assignments je . on fb pun dekat phone je .

today dah habes exam setelah dari new year tuh dok mengadap buku je , last paper for mid sem , tapi macam last paper untuk final pulak . penat rasenye sem ni , kelas tak pack , tapi subject dia killers semua . banyak benda nak kena hafal . nama saintifik for parasit, kaedah ujian , macam-macam lah . baru sem 2 , belum sem-sem yang akan datang . macam mane nak sambung degree medic ni . diploma pun dah susah =.='



cukup lah pasal subjects tuh . okey sambung pasal 08012012 , cukup sudah umur aku sembilan belas tahun , cepat nya mase berlalu . rasenye baru jeh masuk tadika , eh aku tak tadika dulu , aku masuk taski abim . alim lah konon . hehe . sebab haritu baru tengok pic time kecik-kecik .hee

nothing yang best , mak aku tanye nak makan ape , aku just mintak rendang ayam then mak masak pulut kuning sekali . dah lame kot tak makan macam tuh . dah besar ni takde rase dah makan kek , celebrate-celebrate bagai . dulu dah puas kot . dari kecik macam tuh . sekarang dah besar tak heran pun tak sambut . lagipun semua dah besar , abang-abang dah keje , dieorang pun busy dengan keje dieorang . tahun ni birthday hari ahad , ingat dapat spend time dengan family , tapi ahad pun ade keje abah dengan abang aku tuh . sentap aku .


pagi-pagi abah aku dah kejut , pagi-pagi dapat kiss dari abah , and wish . terkejut aku . then keluar bilik mak peluk cium lagi . aloloh . sayang mak abah :) . abang aku yang first bagi aku camera , walaupun bukan DSLR , tapi ok lah , sebab camera aku kena rampas , adik aku lah balik hostel bawak . hampeh . kalau dia bagi DSLR dia pun okey jugak . hee .then abang yang third belanja kfc . nasib abang ade tiga je , kalau lagi ramai , lagi best tiap tahun macam ni . hihi . so far okelah , aku takde lah mengharap apa-apa pun actually . but aku happy lah :) tapi lagi happy kalau awak ade kan ? thanks kat awak jugak , tepat pukul 12 sudah wish . ily :)

2 comments :

  1. wah dapat camera . powershot tu . cantik . HAPPY BIRTHDAY :D

    ReplyDelete