Friday, June 20, 2014

bahagia.

Hi assalamualaikum.

Alhamdulillah.

Hari yang baik, kesihatan yang baik. walaupun dah lama mengabaikan blog ni. entah kenapa harini tergerak hati nak bukak balik blog ni. memang kekok habis lah nak menaip. sampai mak tanye, apa yang aku serious sangat tengok laptop tu. giler tak serious sebab aku dah lupa macam mana nak guna blog ni. haha. dulu boleh je edit itu ini laju je. ni nak letak gambar pun eden dah lupa. sadisnya.

rasanya last update masa semester 5 kot. time sem enam, time praktikal langsung tak update blog. ni pun dah habis sebulan belajar baru aku tergerak hati nak tengok ini belog. 

okay. sekarang aku dah habis belajar. dah tamat diploma. macam sekejap je tiga tahun belajar tu. penat tau walaupun diploma je. subjek-subjek tough yang aku tak minat langsung. yelah aku memang anti science. subjek pulak semua tu science. tapi takpe, tak minat pun habis dah. tinggal tunggu konvo je. yeah ! excited okay. 

okay bahagia habis belajar jangan cite ah. best. tapi bosan sebab duduk kat rumah jadi bibik. nak cari kerja tapi dah nak puasa, nak raya. so mengemas rumah jela. hm.

aku nak menaip ni mengambil masa sejam jugak. sebab dah lama tak guna laptop. tengok keypad fon je kan. ni dok merangkak menaip asyik salah je. okay gelakkan diri sendiri.

okay malas dah nak taip. saja nak letak gambar ni. kbai



No comments :

Post a Comment