Wednesday, January 19, 2011

upu oh upu

uit uit . hee . ai eyqa tengah pening nak isi upu ni . tak tahu nak pilih belajar dekat mane , nak belajar ape , kos ape yang best , susah nye nak buat pilihan . eyqa dah lah tak biase nak jauh dengan family . adooii . time form 4  form 5 belajar akaun tapi eyqa tak minat lah nak belajar akaun lagi . memang tak minat kot dari dulu , dulu belajar pun terpakse . hee . macam mane ni ,help help tolong tolong . huk huk . sape tahu sains komputer tuh belajar mengenai ape ? macam berminat lah . hee

10 comments :

  1. same lah kite... tapi saya pening sama ada nak sambung kos sebelum ni or tak...

    ReplyDelete
  2. ouh yke .. pening kan .. dulu belajar pe ye?

    ReplyDelete
  3. buat pilihan bijak ye eyqa...gudluck...:D

    ReplyDelete
  4. ye EBS , tapi nak pilih pun tak tahu .. hee

    ReplyDelete
  5. haha...tanya pd yang pakar, xpun buat solat istikharah...:))

    ReplyDelete
  6. good luck dear......ape pown study mesti di truskan ok....

    nk mintak tolong boleh???nak mintak tolong vote untuk contest tudung di fb.....kalau nk tawu contest ape try tengok kat new entry kat blog ea

    ReplyDelete
  7. EBS : ok2 , insyallah :)

    bunga ungu : ouh , cm best je study hotel tuh . hee

    my mira : ok2 .. uke nanti eyqa vote ok ? =D

    ReplyDelete
  8. wah! nak apply UPU yer.... nak kabo skit Sains Komputer tu mengenai dunia komputer dan ICT seperti programing, coding, hardware, software, server, networking, dsb ....

    kalau dah biasa godek2 blog sendiri senang nak belaja nnt....

    pa pun ikut naluri hati yang penting supaya tak menyesal bila dah pilih nanti. kalau susah sangat ikut cakap saranan kawan² buat solat istikhara..... insyallah pilihan terbaik.

    ReplyDelete
  9. alyrds : yeah ! akhirnye ade orang bgtaw pasl sains kmputer .. hee .. thanks bagitawu ye .. suke maen code2 ni .. huhu .. ok2 , insyallah =D

    ReplyDelete