Friday, February 11, 2011

astro second ?

hye readers . long time no see . hee . eyqa kan baru belajar jadi blogger so takde mentol muncul atas kepale sangat lah . means takde idea lah . sebab duduk rumah jeh , otak tak berkembang kot . tak tengok tv sangat . tak dengar radio sangat . makan dan tido selalu . hoho . itu penting nye bagi seorang pengganggur terhormat . well , see the lutut kaki lah . huahuahua . ok2 , tak lawak , aku gelak sendiri jeh .


eh blog baru gua dah sebulan dah umur nye . hoho .

ok ok . entri astro second , suke hati kau jeh eyqa bagi name astro second . astro first lah . aiyaa . teringin nak tengok . tb HD dah ade , beyond dah ade . nak jeh maen tengok jeh . tau tau bil melambung . lau agak - agak nak tengok abah aku jadi incredible hulk , buat lah . haha . mane tak nye kalo satu movie rm15 just buleh tengok 48hours je . tapi ade tax dia 6% tak silap . if dalam sebulan ade tige movie keluar , tambah dengan bil sedia ade . eh2 berbaloi ke ?

tapi berbaloi kot kalo nak di bandingkan tengok wayang untuk due orang . ececeh . makan minum . ktm pegi balek (almaklum lah belum ade lesen .huh.) . kalo tengok 48 jam , tengok lah sampai muntah cerite tuh . buleh golek-golek sambil tengok . hah buat lah suke hati anda . sebab pawagam kini berada di umah anda . haha .

2 comments :

  1. haha gedik siaa , kau ade kedai b***** sendiri pun tak kan tak mampu . hoho

    ReplyDelete