Wednesday, November 30, 2011

awak tau tak .

haii awakk . mood hari rabu . macam-macam nak hupdate tapi takde mase kot . keje melambak nak buat , setakat jeling-jeling kat blog ni boleh lah . nak mengusik nye hadoi tunggu ade mase lahh . ni pun pakse ade mase sikit untuk awak blog :)

tadi belajar okey je , kelas biochemst ok , tapi kelas mikrob sudah mulai mengantuk . apehal ntah . padahal tidur cukup awal malam tadi daripada hari biase :) hihi . then habes kelas pergi makan , tetibe membe aku ni hilang pulak , boleh pulak die balek rumah and tak tak datang kelas , gaduh dengan boyfren dia . hai sabo jelah , ingat kan pergi mane lahh .

habes kelas , mentor mau jumpe dan memakse aku pergi kem , sabtu dan ahad ni . kacau hujung minggu aku je . keje dah lah melambak . whole day kat kolej , malam siapkan keje . err geram je . ha memang saya dah letak name awak awal-awal sepatotnya awak suke tak , sebab orang lain tak dapat pergi . huh . ayat .. aku dah kate taknak pergi taknak lah . mentor tuh baik sangat dengan aku , so aku lame-lame cair jugak . walaupun die kate muke aku tak ikhlas and tak rela pergi . ha tau pun . haiyaa .

tadi nampak awak , haii sekarang pandang pun tidak . saya ni rabun , makin teruk dah , kalau tak pakai speck,  kalau dari jauh memang saya tak nampak awak sape . bila dah lepas baru perasan . orang sdah mule cakap saya sombong sebab tuh . ouh so sorry . saya memang tak kenal orang dari jauh lahh . huh . selepas saya keluar dari rumah tu , awak dah tak tegur saya . kenapa ye ? saya ade buat salah dengan awak ke ? kalau ade maaflah . tapi pasal ape ? pasal blog ? ouh tak kan , saya yang suruh awak edit blog tuh . since kite tak bertegur , saya tak penah ubah ape-ape yang saya penah letak oke . saya cume friend awak di fb ke ? pasal ape ye awak tolong lah bagitau . kalau tak bagitau ,inbox ok . hope awak boleh senyum dengan saya lepas ni okeyy :)

the only one pic yang masih disimpan 
SARAH JAZMIRA :)

2 comments :