Wednesday, November 2, 2011

buah hati baru saya .

hye readers . petang-petang macam ni cuace tenang je , baru lepas hujan tadi . cuaca tenang buat hati aku ni tenang sikit tak macam malam tadi and jugak pagi tadi . hati ku terusik lagi , dan airmata ku mengalir lagi . kenape senang sangat airmata ni nak jatuh walaupun hal kecik . walaupun hal kecik tapi bila benda tuh selalu sangat jadi , aku jadi sensitif . kalau bibir senyum tapi hati tak ok buat ape kan . tak payah hipokrit .

ok abaikan pasal hati aku tu . ehh i dah ada buah hati baru tapi kecik lagi . takpe , nanti dah besar mesti comel . wee . susah nak amek muke die , suke tunduk . macam aksi tido . macam superman pun ade .

name given : jan ( awak bagi . hihi )








Ha jangan terkejut pulak . hihi
ehh yang last ni kucing mak aku , tengok dia suke jelir lidah macam tuh .
ingat comel lah macam tuh . lempang kang baru tau . hee 
dah lah suke lepak bilik aku , dah macam bilik die lah pulak . sabor jelah aku .
die sangat jeles die cat baru ni . pedulik hape aku . he2
ni lah mak ben yang mati harituh T.T

11 comments :

  1. kaq ! bna nux cute cat turh :)

    ReplyDelete
  2. alaa . akak ade satu jeh cat sekarang ni . kasihani lah akak . hihi :P

    ReplyDelete
  3. alaa ! bna lg kesian tade cat pon . yg ad cat abg . haha ! bna nux cat akq turh .

    ReplyDelete
  4. baby lagi lah cat ni . susah tau nak carik . kite share jelaa . he2 :P

    ReplyDelete
  5. nux tgu cat abg turh pregnant , ta pregnant2 . so , bna nux cat akq . em , shre ? cm ne jewk ?

    ReplyDelete
  6. amek cat yang bawah sekali tuh , die kuat pregnant , skunk pun tengah pregnant . hehe . share macam ni jelaa , hihi :P

    ReplyDelete
  7. alaa ! ta moh laa . bna nux yg atz skli turh . klow yg bwa skali dy asek pregnant jewk . nnty ssa pulok . haha :P

    ReplyDelete
  8. haha . untung lah asik pregnant , nanti dpat ank buah rmai . haha :D

    ReplyDelete
  9. laa ! t uma bna jdk kilang ank kcg pulk .hee! untung mmg untung tp low dy da berak lam uma ,tu mmg ta untung . haha !:P

    ReplyDelete
  10. haha . ha tu laa masalah nye . he2

    ReplyDelete
  11. akq bg jewk yg cat puteh turh:P haha!

    ReplyDelete