Tuesday, October 25, 2011

Dia + awak + kamu + sayang

hye readers . how are you dear ? hope , sihat-sihat jeh oke . eyqa sedang kebosanan bercuti ni , bila bercuti bosan pulak kan . haiyaa ape lah eyqa nie , ape pun tak boleh . dah bagi cuti , ape pun tak buat . hee .



hari ini , harini kan , hari , hari , hari bahagia eden . hee . no lah just anniversary KAMI jeh :) hari bahagia kami lah . * wink-wink . gaduh-gaduh , merajuk-merajuk , marah-marah , jeles-jeles , adat lah tuh kan bercinta . takde semua tuh tak best , macam tuh pun , Alhmdulillah , buleh tahan jugak hubungan kami . walaupun jauh kan . johor-selangor , setelah setahun baru jadi cheras-shah alam, so takdelah jauh sangat dah . he2 . hope last and forever lah kan sayang :)

alamak , deepavali ni pun satu , hari ni lah kau nak raya kan . spoil kan tarikh jehh . hee . takpelah , time ni awak kat muar kan , tak dapat celebrate :( its okey lah .

oneyear punya relationship :)


friend request on fb :)


webcam :)


tulisan blue-blue di fb :)


mms first masa raya 2011,
pagi2 dapat mms , ter-surprise saya . hee
sebab tahun ni tema lebih kurang same hitam kelabu :)


date :)

tadi dah on the phone lame-lame dengan awak . tak dapat jumpe pun takpelah , call pun jadi laa :)


The words ILOVEYOU are not for everyone to say from their mouth to their beloved one .
Its a feeling that you can whisper to each other from HEART-TO-HEART without saying it ALOUD :)


Thanks Muhd Fauzan Mohd Khalid :)


7 comments :

  1. akq ! hepy annivesary to you and abg . haha !

    ReplyDelete
  2. kim salam abg. haha * gedik nak kim2 salam pulak . hihi :P

    ReplyDelete
  3. yolarh kq ! bna da tlong kem slm kn da:P

    ReplyDelete